• "Esmoreit, waar talent zichtbaar is!"

• 05 oktober 2021 Dag van de leraar
  • 06 oktober 2021 Start Kinderboekenweek
  • 06 oktober 2021 Fietscontrole verlichting
  • 18 oktober 2021 Herfstvakantie
  • 19 oktober 2021 Herfstvakantie
  • 20 oktober 2021 Herfstvakantie
  • 21 oktober 2021 Herfstvakantie
  • 22 oktober 2021 Herfstvakantie
  • 22 november 2021 Deze week 15 minutengesprekken unit 1 t/m 4
  • 02 december 2021 Sinterklaas op school

naar de volledige kalender...
Belofte aan onze kinderen
Door de jaren op Esmoreit heb je, door te experimenteren, het zelf te proberen en fouten te (mogen) maken, kortom te beleven, leren leren. Je hebt begrip ontwikkeld en jezelf goed leren kennen. Jij weet waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waar je minder goed in bent of wat je minder leuk vindt. Je hebt geleerd, door te ervaren, wie je bent, hoe je kunt reageren en welke wijze van leren het beste bij jou past. Hierdoor heb je vertrouwen in jezelf en in datgene wat je doet, en daar ben je trots op. Je hebt een onderzoekende houding, durft vragen te stellen en je weet waarin je je verder wilt ontwikkelen. Je hebt een goede basis aan lees-, taal- en rekenvaardigheden en je weet hoe je deze vaardigheden kunt inzetten.
Je hebt ervaren dat er verschillen zijn tussen mensen en dat, juist als je uit gaat van die verschillen, er dan mooie dingen of ontwikkelingen kunnen ontstaan.
Gedurende je hele schooltijd sta je er niet alleen voor, samen met je klasgenoten, je juffen en meesters en je ouders, kun je je ontwikkelen en je talent zichtbaar maken.
Kinderopvang Koos
    Schoolapp
    "Esmoreit, waar talent zichtbaar is!"